Anlık Bildirim

Nokia Lumia 2520 tableti deniz mavisi rengiyle ortaya çıktı

Nokia Lumia 2520 tableti deniz mavisi rengiyle ortaya çıktı

Nokia'nın Abu Dhabi'deki etkinliğine doğru geri sayım devam ederken, sızıntılar ve sertifika onayları ile tanıtılacak bazı modeller ile ilgili net bilgiler elde etme imkanımız oluyor.

Nokia'nın 6 inçlik Full HD ekrana sahip Lumia 1520 akıllı telefonu pek çok kez internete sızdı ve sonunda ABD haberleşme komisyonunun - FCC onayından da geçti. Diğer bir cihaz olan Windows RT işletim sistemli 10 inçlik Lumia 2520 tablet modeli de FCC onayından geçmişti. 

Daha önce Lumia 2520 modelinin kırmızı renkli seçeneği internete sızdırılmış ve Nokia'nın kırmızı rengi ön plana çıkaracağı belirtilmişti. Şimdi de modelin deniz mavisi renkli versiyonunu gösteren bir görsel paylaşıldı.

Lumia ailesinde renk seçeneklerine önem veren Nokia'nın tablet modelinde de farklı renk seçenekleri kullanacağı öngörülüyor. Bunlar deniz mavisi, yeşil, sarı ve kırmızı olacak. Modelin şimdiye kadar sızan donanım bilgileri ise 10.1 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 800 işlemci, 32GB depolama kapasitesi, 6.7MP çözünürlükte arka kamera şeklinde sıralanıyor. Modelin tahmin edilen fiyatı ise 499$. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1357 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim