Anlık Bildirim

Nokia'nın yeni Windows Phone cihazlarından birisi 4.3 inç ekranlı Ace olabilir


Microsoft'un Windows Phone Mango güncellemesinin ardından merakla beklenen Nokia modellerinden iki tanesi Searay ve Sabre adıyla internete sızmıştı. Nokia'nın yıl sonu ve 2012 başında en az 12 Windows Phone modeli piyasaya süreceği biliniyor. Bunlardan üçüncüsünün de ortaya çıktığı iddia edildi.

Nokia Blog sitesinin bir kaynağa dayandırarak verdiği haberinde bu ay sonunda piyasaya sürülmesi planlanan model Nokia Ace adını taşıyor. 1.4GHz hızında çalışan işlemci, 4.3 inç AMOLED ClearBlack Display, 8MP otofokuslu Carl Zeiss kamera, 1800mAh batarya, HSPA+ ve LTE bağlantısı, 16GB depolama kapasitesi ve Windows Phone Mango işletim sistemi şimdiye kadar sızdırılan özellikleri.

Modelin ayrıca AT&T operatörü için de uyumlu olacağı iddia ediliyor. Nokia'nın ay sonunda Nokia World 2011 etkinliğinde en az üç modeli tanıtması bekleniyor. Searay ve Sabre'nin ardından Ace de muhtemel üçüncü model olabilir. Ancak Ace'in Sabre'nin ABD versiyonu olacağı da iddialar arasında. Bu durumda aynı özellikleri taşıyan Sabre'nin Avrupa, Ace'in de ABD pazarına sürüleceği söylenebilir.

Eğer iddialar doğruysa bu model Nokia'nın şimdiye kadar ki en iyi donanıma sahip modeli olacak ve 4 inç sınırının da üzerine çıkmış olacak. Ancak HTC ve Samsung'un modelleri ile karşılaştırıldığında donanım olarak biraz geride kalıyor.

Nokia World 2011 etkinliğinin ise 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5814 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim