Anlık Bildirim

Nvidia Ansel ile oyun içi ekran görüntüsü alma seviye atlıyor

Oyunlarda ekran görüntüsü almak vazgeçemediğiniz alışkanlıklardan biriyse, Nvidia’nın yeni Ansel adındaki görüntü aracı istediğinizden çok daha fazlasını sunmaya geliyor.

Oyunculara yönelik olarak en güçlü yeni nesil ekran kartlarını tanıtan Nvidia’nın sürprizleri bitmiyor. Firma şimdi de yazılım tarafına geçti ve oyun içi ekran görüntüsü konusunda ses getirecek yeni bir platforma tanıttı.

Nvidia Ansel adındaki yeni platform, sadece görüntü yakalamak yerine serbest kamera açısı ve düzenleme gibi yetenekleri de oyun içerisinde sunarak, PC oyuncularının daha kaliteli resimler ortaya koyabilmesini sağlıyor.

Yazılım, efsane manzara fotoğrafçısı Ansel Adams’ın isminden ilham almış. Tamamen serbest formda bir kamera açısı sunan yazılımda istediğiniz açıyı ayarlayarak görüntü yakalayabiliyorsunuz. Tanıtım esnasında 61440 piksel genişliğinde görüntüler yakalanabiliyordu. Son dönemin popüler filtreleri de unutulmamış.

Yakaladıktan sonra hızlı bir şekilde düzenleme yapma imkanı sunan Ansel, ayrıca 360 derecelik stereoskopik görüntüler almanızı da sağlıyor. Bilgisayar yanında bunları elbette Google Cardboard gibi gözlükler kullanarak akıllı telefonlarda da tecrübe edebiliyorsunuz. Gözlük yoksa, telefonun hareket algılama sensörleri ile 2D olarak inceleyebiliyorsunuz. Nvidia Ansel; The Witness, Tom Clancy's The Division, Lawbreakers, Paragon ve No Man's Sky oyunları ile uyumlu durumda. Kısa süre içerisinde de kullanıma sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim