Anlık Bildirim

Nvidia, yetkili olmayan ortaklara karşı uyarıyor

Kepler mimarisini temel alan yeni nesil ekran kartları için hazırlıklarını sürdüren Nvidia, yetkili olmayan ortaklardan alınacak ekran kartları için son kullanıcıları uyarıyor. 
Şirketin EMEA Bölgesi GeForce Satış Direktörü Fiona Faulkner açıklamasında "Yetkili ortaklardan satın almayan satıcılar, müşterilerine standardın altında ürünler verme riskini almaktadırlar. Bu, yalnızca iadeleri artıracak ve tüketiciler ile ilişkilerin bozulmasına neden olacaktır. Yetkili olmayan satıcılardan parçaların satın alınması, daha düşük kalitede yongaların üst düzey parçaların altında satılması anlamına gelen süreci başlatır." dedi.
Nvidia Türkiye kanal satış müdürü Cem Günsel ise açıklamasında, "Yerel piyasada yetkili olmayan Ninja, Volar ve Timesaver gibi markalar bulunmakta. Sadece NVIDIA yetkili ortaklarının tercih edilmesini öneririz." dedi.
Nvidia'nın ekran kartı üretiminde yetkili ortaklarından bazıları şu şekilde; ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno 3D, Galaxy (KFA2), Leadtek, MSI, Palit, PNY, Point of View, Sparkle ve Zotac’tır. Listenin tamamına ulaşmak için http://www.nvidia.co.uk/page/channel_partners.html adresini ziyaret edilebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17225 kez okundu.
18 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
geforce, gpu ve nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim