Anlık Bildirim

ORC: Vengeance, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Big Cave Games tarafından geliştirilen ve Chillingo tarafından yayıncılığı üstlenilen RPG-Macera türündeki "ORC: Vengeance", kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Bir Orc şefini kontrol ederek Karanlık Lord'a karşı mücadele edip, aynı zamanda Orc'lara eski saygınlıklarını geri kazandırmaya ve Karanlık Lord'un yükselişine bir son vermeye çalışıyoruz. Kaliteli grafikleri ve zindan temalı mekan betimlemeleri ile dikkat çeken oyun, görsel anlamda oldukça başarılı bir deneyim sunarken, karanlık zindanlarda oyuncuya eşlik eden müzikleri, sesleri ile standartların üzerinde bir grafik çiziyor.

İzometrik kamera açısına sahip olan yapımda karakteri yönlendirmek için tek bir dokunuş yeterli oluyor. Bu kontrol sistemi ilerleyişte herhangi bir zorluk çıkarmazken, bazı özel saldırılarda yetersiz kalabiliyor. Kimi zaman karşımıza çıkan iblislere kimi zamanda büyük yaratıklara karşı mücadele vererek ilerlediğimiz oyunda, tatmin edici bir karakter geliştirme sistemi ve geniş bir silah yelpazesine de yer veriliyor. Hikayenin detayları ise, oyun içerisinde yer alan parşömentler ile sağlanıyor. Ayrıca, yapımda Retina ekran, iCloud eşzamanlama ve Game Center desteklerinin de bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Karanlık Lord'un yükselişi engellemek ve Orc'lara eski saygınlıklarını geri kazandırmak istiyorsanız, ORC: Vengeance'a kısa bir süreliğine ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim