Anlık Bildirim

Obi Worldphone önümüzdeki ay Türkiye'de

Tasarım da maliyet odaklı Obi Worldphone akıllı telefon modelleri önümüzdeki ay ülkemizde satışa çıkmaya hazırlanıyor. Cihazların dağıtımını Generali Sigorta üstleniyor.
Apple'ın eski patronu John Scully tarafından kurulan Obi Worldphone şirketi, dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet göstermek niyetinde. Scully başlangıç için alt seviye iki akıllı telefon geliştirdi ve ülkemiz de dahil pek çok pazarda satışa başlayacak. Firmanın mottosu güzel tasarımlı akıllı telefonları ucuz fiyata sunabilmek. 

Ülkemizde Obi Worldphone firması Generali Sigorta distribütörlüğünde faaliyet gösterecek. Generali bugün yaptığı lansmanda ortaklık hakkında bilgiler verdi. SF1 ile SF1.5 adındaki akıllı telefonlar Generali'nin mobil uygulamaları ön yüklü olarak gelecek ve bu uygulamalardan sigorta işlemlerini halletmek için kolaylık sağlanacak. Fiyat konusunda Generali rekabetçi olma vaadinde bulunuyor. 

SF1 modelinde 5 inçlik Full HD çözünürlüğünde IPS ekran yer alıyor ve Gorilla Glass 4 ile korunuyor. 64-bitlik Snapdragon 615 yongasetini kullanan cihazda 2GB RAM/16 GB depolama kapasitesi ve 3 GB RAM/32GB depolama kapasitesi şeklinde iki farklı seçenek mevcut. Cihazda 13 MP F2.0 Sony Exmor IMX214 arka kamera, 5MP ön kamera, çift sim kart ve 4G desteği, 3000mAh pil kapasitesine ve Quick Charge 1.0 gibi özellikleri yer alıyor. Modelin başlangıç fiyatı 250$ olacak. 

SF1.5 modelinde ise 5 inçlik Gorilla Glass 3 ile korunan 720p çözünürlükte IPS ekran, 4 adet Cortex-A7 çekirdekli MediaTek MT6580 yongaseti, 1GB RAM, 16 GB arttırılabilir depolama alanı, çift sim kart slotu, 3000 mAh batarya, 8 MP F2.2 OmniVision OV8865 sensöre sahip arka kamera ve 5 MP ön kamera gibi özellikler yer alıyor ve 120$ fiyat etiketi mevcut. Modellerin satışına 23 Kasım itibariyle başlanacak.
Obi Worldphone önümüzdeki ay Türkiye'de
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3674 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
obi worldphone, obi worldphone sf1 ve obi worldphone türkiye
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim