Anlık Bildirim

Ödüllü Blek, Android için de indirmeye sunuldu

WWDC 2014 konferansının ödül alan iOS oyunlarından birisi olan Blek, Android için de indirmeye sunuldu.

Basit olmasına karşın sinirlerinizi test eden bir oynanışa sahip olan Blek oyununda, renkli daireleri içine alacak ancak siyah noktalara kesinlikle değmeyecek bir çizgi çizmeniz gerekiyor. Ancak çizgi kenarlardan boşluğa da düşebildiği için dikkatli olmak gerekiyor. Elinizi kaldırdığınız anda çizgi belirlediğiniz istikamette ilerlemeye başlıyor. 

Ayrıca çizginin kendini tekrarlaması da sözkonusu. Örneğin bir yarım daire çizdiğinizde kenardan düşene kadar yarım daireler çizerek çizgi ilerleyebiliyor. Oyunda bazen doğrudan renkli dairelerin bulunduğu alanda çizgi çizmeniz gerekirken, bazen de aynı alanın sol taraftaki uzantısından başlamanız gerekebiliyor. Bu da oyunu oldukça zorlaştırıyor.

60'dan fazla bölümde hareketsiz dairelerin yanında hareket eden daireler de karşınıza çıkıyor. Bu bakımdan strateji geliştirimek oldukça sinir bozucu bir hale gelebiliyor. Sade grafikleri ile gözleri yormayan bir tasarıma sahip olan oyunda müzikler de artan temposu ile oyunseverleri cesaretlendirmeye çalışıyor.Oyun 6.4TL fiyat etiketine sahip. 


Ödüllü Blek, Android için de indirmeye sunuldu



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim