Anlık Bildirim

Olloclip, Studio ile iPhone'ları gelişmiş bir kamera haline getiriyor

Herkesin yakından tanıdığı aksesuar üreticilerinden Olloclip, Kickstarter'da aldığı destek ile hayat bulan yeni iPhone aksesuarı Studio'nun satışına başladı. Çok yönlü ürünün detayları haberimizde.
 
Olloclip, Studio ile iPhone'ları gelişmiş bir kamera haline getiriyor
Akıllı telefonlar için hazırladığı harici lens birimleriyle tanınan firmalardan Olloclip, geçtiğimiz aylarda "Studio" isimli yeni projesi için Kickstarter'da destek aramaya başlamış ve aradığı desteği rahatlıkla bulmuştu. Şimdi ise ürün satışa çıktı.
Apple iPhone 6 ile iPhone 6 Plus (S sürümleri dahil) için hazırlanan bir kılıf olan Olloclip Studio, temel olarak telefonları düşmelere karşı koruma görevini üstleniyor ancak esas farkını aksesuar desteğiyle koyuyor. Modüler şekilde tasarlanan gövdesi üzerine ihtiyaca bağlı olarak tutma aparatı, mikrofon ya da harici ışık kaynağı takılabilen ürün, böylece normale göre çok daha yüksek bir fotoğraf ile video kalitesi elde edilmesine yardımcı oluyor.
Studio'nun özellikle tutma aparatı büyük boyutlu iPhone 6 Plus için güzel bir ayrıntı olarak dikkatleri çekerken, Olloclip'in kaliteli lensleri aktif olarak kullanılabiliyor ve bütün paket yedi farklı parçadan oluşuyor. Sadece siyah renk seçeneğiyle hazırlanan Studio, 90$ fiyat etiketiyle ön sipariş üzerinden satın alınabiliyor.
Dağıtımına Şubat ayında başlanması beklenen faydalı aparat hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim