Anlık Bildirim

OnePlus 6 özellikleri belli oluyor

Bu yılın merakla beklenen telefonlarından OnePlus 6 ile ilgili firma patronundan bir açıklama geldi ve bazı özellikleri resmiyete kavuştu. OnePlus 6 özellikleri haberimizde.

Son dönemde ekrandaki çentik ile gündeme gelen ve CEO Pete Lau’nun alevlendirmesi ile tartışmaları iyice büyüyen OnePlus 6 amiral gemisinin donanım özellikleri biraz geri planda kaldı. CEO yine konuya müdahale etti.

OnePlus 6 özellikleri ve fiyatı

Lau yayınladığı bir gönderide OnePlus 6 ile ilgili merak edilen kilit donanım özelliklerini doğrulamış oldu. Bu yılın gözde yonga seti Snapdragon 845 modele güç verirken 8GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar da depolama kapasitesi olacak. Bu durumda 6GB/8GB RAM ve 64GB/128GB/256GB şeklinde seçenekler olacağını söyleyebiliriz.

6.28 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekranla gelmesi beklenen modelin kamera özellikleri OnePlus 5T ile benzerlik taşıyor. Akıllı telefonun arka kısmında  f/1.7 diyafram açıklığına sahip 16 MP + 20 MP çözünürlüklü çift kamera yer alacak. Ön tarafta ise f/2.0 diyaframlı 20 MP selfie kamerası var. Batarya ise 3450mAh kapasiteli olacak.

Böylece OnePlus 6 modelinin tüm özellikleri belli olmuş oldu. Ayrıca görsel sızıntıları da tasarımı ortaya koymuştu. Fiyatlandırma ise biraz hayal kırıklığı olabilir zira 8GB RAM ve 256GB kapasiteli modelin 750$ seviyesine çıkacağı konuşuluyor. Yani eski fiyat-performans odaklı OnePlus imajı tarih olabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3087 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus 6, snapdragon 845 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim