Anlık Bildirim

Opel Corsa GSi 150 beygirlik motorla geliyor

Faaliyetlerine PSA çatısı altında devam eden Opel, Insignia GSi modellerinin ardından sıradaki Opel Corsa GSi'ın detaylarını açıkladı. İşte 1.4 litre turbo benzinli motora sahip olacak Opel Corsa GSi:

Opel Corsa GSi 150 beygirlik motorla geliyor Tam Boyutta Gör
 

Artık PSA Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Opel, yakın bir zamanda satışa sunduğu Insignia GSi modellerinden sonra şimdi de Corsa ailesinin en yeni üyesi olacak GSi versiyonunu gözler önüne serdi. İşte yeni Opel Corsa GSi modelinin sahip olduğu özellikler:

GSi rozetini takarak yollara çıkacak yeni Opel Corsa’nın kaputunun altında 1.4 litrelik turbo benzinli ünite yer alıyor. Bu motor, 150 beygir güç ve 220 Nm tork üretiyor. Ünitenin eşleştirildiği 6 ileri manuel şanzımanın virajlı yollar için özel olarak optimize edildiği belirtiliyor. Sahip olduğu değerlerle 0-100 km/s hızlanmasını 8.9 saniyede tamamlayan Opel Corsa GSi, maksimum 207 km/s hıza ulaşabiliyor.

Corsa GSi modelini OPC versiyonuyla aynı şasi üzerine oturtan Opel, özellikle 18 inç alaşım jantlar ve 215/40 lastikler tercih edildiğinde üstün bir yol tutuş ve kısa fren mesafesi vaat ediyor. Şirket, karma yakıt tüketimini 6.3 lt/100 km olarak belirttiği aracın karbondioksit salınımının ortalama 147 g/km gibi değerlerde seyrettiğini ifade ediyor.

Güç bakımından Corsa ailesinin en üstünde yer alan Opel Corsa GSi, bu gücü görsel olarak da yansıtmak için oldukça spor bir tasarıma bürünmüş. Bu tasarım içerisinde daha geniş hava girişleriyle donatılan ön tampon, ön ucunda hava girişi bulunan bir kaput, biçimlendirilmiş marşpiyeller, 18 inçlik hafif alaşım jantlar ve çatıya konumlandırılmış spoiler yer alıyor. Opel, arka camın üzerinde yer alan spoilerin ekstra bastırma kuvveti sağlayarak yol tutuş yeteneğini arttırdığının altını çiziyor.

Opel Corsa GSi’ın kabin görüntüleri henüz paylaşılmadı. Ancak yapılan yazılı açıklamada Recaro koltuklar, spor direksiyon, deri vites topuzu ve alüminyum spor pedallar gibi sürüş zevkini arttıracak parçaların opsiyonel olarak sunulacağı belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9881 kez okundu.
25 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
opel, opel corsa gsi ve corsa gsi özellikleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim