Anlık Bildirim

Opera App Pass ücretsiz veri trafiğine imkan tanıyacak

Opera App Pass ücretsiz veri trafiğine imkan tanıyacak

Genelde tarayıcıları ile tanıdığımız Opera, bunun haricinde bir mobil reklamcılık ağı ve bir uygulama mağazasına da sahip. Firma şimdi de gelişmekte olan ülkeler için indirimli uygulama ve veri trafiği servisi başlatıyor.
Opera App Pass adındaki platform operatörlerin abonelerine belirli uygulamalara indirimli fiyatlarla veya ücretsiz olarak erişmelerine imkan tanıyacak. App Pass için kullanıcıların Opera Max tarayıcısını da edinmesi gerekecek. Opera Max bilindiği gibi video ve veri sıkıştırma yoluyla kullanıcılara yüzde 50 veri trafiği tasarrufu sağlıyor.
Samsung ve Micromax gibi üreticiler şimdiden App Pass platformunu ön yüklü olarak cihazlarında sunmayı kabul etmiş durumda. Kullanıcılar indirimli uygulamaların yanında internet erişimi gerektiren bir uygulamaya giriş yaptıklarında Opera Max with App Pass devreye giriyor ve gerekli olan veri trafiğini üzerine alarak operatörün çeşitli indirimler sunmasını sağlıyor.
Operatörler App Pass dahilinde farklı aboneliklerle kullanıcılara belirli uygulamalar için ücretsiz veri trafiği sunabilecek. Ayrıca App Pass üzerinden çeşitli reklamlar da yayımlayabilecekler. Opera müşterilerine analiz araçları da sunacak. Opera bu sayede gelişmekte olan ülkelerde tarayıcılarının daha fazla rağbet görmesini sağlamak istiyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim