Anlık Bildirim

Oyun sisteminin kendisi kadar pahalı Thermaltake oyuncu masası duyuruldu

LED aydınlatmaya sahip ve yüksekliği ayarlanabilen Thermaltake Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk oyuncu masası 1199$ gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip.

Son dönemde oyuncu ekipmanları arasına bilgisayarları koyduğumuz masalar da katıldı. Pek çok firma en iyisi olduğunu iddia ettiği masalarla oyuncuların ilgisini çekmeye çalışıyor. Oyuncu masalarının genel anlamda iki önemli özelliği aydınlatma ve ayarlanabilir yükseklik oluyor.

Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk özellikleri ve fiyatı

Thermaltake tarafından duyurulan Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk türünün en pahalı örnekleri arasında yer alıyor. 165 cm x 75 cm ölçülere sahip olan yüzeyin tamamı hassas fare kaydırma için optimize edilmiş.

Adından da anlaşılacağı üzere masanın kenarı RGB LED şerit ile çevrelenmiş ve Alexa veya Razer Chroma üzerinden aydınlatmayı kontrol edebiliyorsunuz. Böylece diğer uyumlu RGB ekipmanlarınız ile ahenk oluşturuyor.

Diğer taraftan masanın yüksekliği 70-110cm arasında ayarlanabiliyor. Bunun için alt kısma özel bir kontrol modülü yerleştirilmiş. Aşağı ve yukarı tuşlarıyla veya sayı tuşlarıyla 4 farklı yükseklik ayarını yapabiliyorsunuz. Ayrıca LCD ekrandan yükseklik ölçüsünü de görebiliyorsunuz.

75Kg ağırlığındaki Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk için 1199$ fiyat etiketi belirlenmiş. Kargo ücretiyle birlikte neredeyse oyun sisteminin kendisi kadar ediyor diyebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8446 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thermaltake, level 20 rgb battlestation gaming desk ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim