Anlık Bildirim

Özelleştirilmiş Galaxy Note 2, 288GB'lık depolama kapasitesi içeriyor


Standart sunulan donanımın yanında 256GB ek depolama kapasitesi ve 9300mAh batarya : Günümüzde akıllı telefonlar için bu tür bir konfigürasyon hayalden öteye gidemiyor. Çünkü hem fiyat olarak maliyetli hem de daha ince cihazların gözde olduğu dönemde kendisine yer bulması pek mümkün değil. Ancak Çinli bir Xda geliştiricisi, kendi imkanlarıyla ortaya böyle bir konfigürasyon çıkarmış.

Çin'de satılmakta olan çift SIM kartlı ve 32GB kapasiteli bir Galaxy Note 2 modeli alan geliştirici, ek olarak microSD'den SD karta dönüştürücü, 256GB Lexar Professional 600x SDXC UHS-I hafıza kartı ve 9300 mAh ZeroLemon batarya satın almış. Daha sonra da bunları Galaxy Note 2 modeline entegre etmiş. 

Modelin kendi fiyatına ek olarak harcanan para ise yaklaşık 1100$ seviyesinde. Geliştirici arka kısmın şişkinliğini kapatmak için de yeni bir kapak kullanmış. Böylece ortaya dolgun bir Galaxy Note 2 modeli ortaya çıkmış.

Modelin çalışmasında herhangi bir sorun bulunmazken, kalınlığı önemsemeyip kendi cihazlarında da böyle bir modifikasyon denemek isteyenlere Xda forumlarına gerekli açıklamalar yapılmış. 
Özelleştirilmiş Galaxy Note 2, 288GB'lık depolama kapasitesi içeriyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1797 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim