Anlık Bildirim

PUBG Mobile'a Türkçe dil desteği geldi

Kısa süre önce mobil platformda yayınlanan sevilen aksiyon oyunu PUBG, Türkçe dil desteğini de içerisinde bulunduran bir güncelleme aldı. Bazı iOS ve Android cihazlarda bulunan sorunlar giderildi.
Dünyayı kasıp kavuran oyun PlayerUnknown’s Battlegrounds yani kısa adıyla PUBG, mobil platforma çıkar çıkmaz birçok ülkede en çok indirilen oyun oldu. 
100 oyuncunun paraşütle inip, silahları, araçları ve malzemeleri 64km2'lik alanda tarayıp bulup, zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele verdiği PUBG Mobile artık Türkçe. Üstelik birçok akıllı cihazda stabil şekilde oynanabilecek.
 
Ülkemizde de oldukça oyuncusu bulunan oyunun mobil versiyonu bugün itibariyle bir güncelleme aldı. Güncelleme; çok sayıda dil paketinin yanı sıra, çeşitli düzeltmeler ve geliştirmeler içeriyor. Android ve iOS uygulama marketlerinde 0.3.3 sürümü ile gelen yenilikler şöyle.
  • Almanca, Çince, Endonezce, Fransızca, İspanyolca,  Portekizce, Tayca ve Türkçe dil paketleri eklendi.
  • Facebook kullanıcıları için oyun içi simge değiştirme olacağı eklendi.
  • iOS sürümü için çeşitli düzeltmeler gerçekleştirildi. iPhone 5S, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3'ün stabilizasyonu sağlandı.
  • Grafik sorunu yaşayan Android cihazların da grafik motoru stabil hale getirildi. 

PUBG Mobile'in güncel sürümünü yüklemek için, akıllı telefonunuzun bağlı olduğu uygulama marketini ziyaret edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim