Anlık Bildirim

Pandigital'den bütçe dostu Android tabletler : Nova, Planet ve Star

Dijital kitap okuyucu ve fotoğraf çerçeveleri ile popüler olan Pandigital firması gözünü giriş seviyesi tablet segmentine dikti. Firma bugün tanıttığı bütçe dostu tabletleriyle pazarda kendine iyi bir yer edinmeyi planlıyor. 

Firmanın 7 inç ekran boyutuna sahip olan üç yeni tabletinin adı Nova, Planet ve Star. Tabletlerin ARM Cortex-A9 tabanlı işlemciler kullanacağı belirtiliyor ancak hız konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor.
 

Nova modeli 600 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik destekli ActiveTouch TFT LCD ekran, Android 2.3 işletim sistemi, 4GB dahili depolama, arka kamera, 512MB DRAM bellek, 32GB’a kadar microSD desteği, 802.11 b/g/n WiFi, microHDMI portu ve miniUSB 2.0 çıkışı sunuyor. 
Pandigital'den bütçe dostu Android tabletler : Nova, Planet ve Star
 

Star modeli 800 x 480 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik destekli ActiveTouch TFT LCD ekran, Android 2.x işletim sistemi, 2GB dahili depolama, ön / arka kamera, 256MB DRAM bellek, 32GB’a kadar microSD desteği, 802.11 b/g/n WiFi, microHDMI portu ve miniUSB 2.0 çıkışı sunuyor. 
Pandigital'den bütçe dostu Android tabletler : Nova, Planet ve Star
 

Planet modeli ise 600 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik destekli ActiveTouch TFT LCD ekran, Android 2.2 işletim sistemi, 2GB paylaşımlı dahili depolama, arka kamera, 256MB DRAM bellek, 32GB’a kadar microSD desteği, 802.11 b/g/n WiFi, microHDMI portu ve miniUSB 2.0 çıkışı sunuyor. 
Pandigital üç modeli için de Honeycomb desteğinin zamanı geldiğinde verileceğini belirtiyor. Tabletlerde Barnes&Noble mağazası, Android Market yerine GetJar uygulama mağazası, InTouch sosyal ağ aracı, ES File Explorer, HDMISwitch, OfficeSuiteViewer, video oynatıcı U-Player uygulamaları önyüklü olarak geliyor.

Firma amiral gemisi olarak tabir ettiği ancak özelliklerini belirtmediği Supernova adlı tabletini de yakında duyuracağını açıkladı.

Tabletlerin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatları ise şöyle:

Planet modeli 189$’a perakende mağazalarından temin edilebiliyor. Nova modeli 170$’a haftaya sevkiyata başlıyor. Star modeli ise 159$ karşılığında Ağustos ortasında satışa sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim