Anlık Bildirim

Pantech, 5 inç HD ekran ve 13MP kameralı Vega S5 akıllı telefonunu duyurdu


Pantech, Android işletim sistemli Vega S5 akıllı telefonunu resmen duyurdu. Galaxy S3 katili olarak nitelendirilen Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi, üst düzey özellikllerinden çok ön yüz tasarımıyla dikkat çekiyor.
5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 28nm Krait işlemcili Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 çipset, 4G LTE iletişim teknolojisi, 13MP kamera, 2100mAh pilin eşlik ettiği Vega S5, sıfır çerçeve "Zero Bezel" tasarımı sayesinde 4.5 inçlik bir akıllı telefon ile neredeyse aynı genişliğe sahip.
Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini, kendi geliştirdiği kullanıcı arayüzü ve ek uygulamalarla zenginleştiren Pantech, Vega S5'i Güney Kore'nin SK Telecom operatörüne özel olarak geliştirilmiş. Şuan için maalesef dünya genelinde satışı yapılması planlanmıyor. Koreli tüketiciler cihazı 4 Temmuz'da ön siparişle satın alabilecekler. Teslimat ay sonunda gerçekleşecek.
Üst düzey modellerini sadece Kore pazarında satışa sunan Pantech'in fiyatlandırması da pek sizleri sevindirmeyecek. Vega S5'i satın almak isteyenler 900,000 Won, yani yaklaşık 800$ ödeyecek. Özellikleri oldukça iyi olsa da Pantech Vega S5, fiyatı ve satışı için seçilen pazardaki Samsung üstünlüğü sebebiyle bir Galaxy S3 katili olmaktan epeyi uzak görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5768 kez okundu.
21 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim