Anlık Bildirim

Pantech bu hafta Vega Iron adlı amiral gemi modelini tanıtacak

Pantech bu hafta Vega Iron adlı amiral gemi modelini tanıtacak

Güney Kore'nin geçen yıl ki iki numaralı akıllı telefon üreticisi Pantech'in, çerçevesiz bir ekrana sahip amiral gemi modeli üzerinde çalıştığı bir süredir dile getiriliyor. Firmadan henüz resmi bir açıklama gelmezken, bugün bir lansman için davetiye gönderilmeye başlandı.

Davetiyede görülen Pantech Vega Iron modeli firmanın amiral gemi akıllı telefonu olacak. Kasa yapısı olarak Lumia cihazlarını anımsatan Vega Iron'ın çerçevesiz ekran iddiaları gündeme gelen model olduğu görüşleri ağır basıyor. Eğer iddialar doğruysa Pantech, akıllı telefon endüstrisinde önemli bir aşama kaydetmiş olacak. 

Gerek üretim zorluğu gerekse kullanım zorluğu nedenleriyle çerçevesiz ekranlar pek tercih edilmiyor. Pantech'in bu iki sorunu nasıl aşmış olabileceği merak konusu.

Modelin kalınlığı da 7.9mm ile pek çok amiral gemi modeli rakibinden daha ince. 5 inçlik Full HD ekrana sahip olduğu belirtilen model, çerçevesiz tasarımı sayesinde ince kalmayı başarıyor. Modelin bilinen diğer özellikleri ise 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon işlemci, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte arka kamera, 2150mAh batarya ve Android 4.1.2 işletim sistemi.

Davetiyeye göre Pantech tanıtımı Perşembe günü yapacak. O güne kadar daha çok ayrıntının internete sızması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim