Anlık Bildirim

Pantech'ten 5.3-inç HD ekranlı ve APQ8064 S4 Pro işlemcili iddialı model: Vega R3

Güney Kore'nin en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumundaki Pantech, ekran boyutu itibarıyla akıllı telefonlar ile tabletler arasındaki boşluğu dolduran yeni modeli Vega R3'ün basın duyurusunu gerçekleştirdi. Böylece LG'nin ardından Pantech de Samsung'un beğeni toplayan Galaxy Note serisiyle rekabete girmiş oldu.
Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan Vega R3'te, 5.3-inç boyutunda ve HD çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif IPS Pro ekrana yer verildiğini görüyoruz. Gerçeğe yakın renkler ve geniş görüş açıları vaat eden IPS Pro ekranda Sharp firmasının imzası söz konusu.
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich'' versiyonunu kullanan ve yakında Android 4.1 ''Jelly Bean'' güncellemesine kavuşması beklenen Vega R3'e, Qualcomm'un 28 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen, dört çekirdekli (Krait) APQ8064 Snapdragon S4 Pro platformu güç veriyor. Ufak bir hatırlatma yapmamız gerekirse LG Optimus G ile Xiaomi Mi-Two'ya da hayat veren bu platformun Adreno 320 GPU'su, konsol kalitesine yakın 3D grafik iddiası taşıyor.
2 GB RAM ve 16 GB dahili flash bellek ile donatılan Vega R3'ün ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde, arka yüzünde ise 13 megapiksel çözünürlüğünde kamera yerleştirilmiş. Ana kameraya loş ortamlarda çekim için LED flaş eşlik ediyor. Bu bilgilere ilaveten hızlı internet bağlantısına olanak tanıyan LTE (Long Term Evolution) alt yapısı desteği sunan modelde, yakın alan iletişim teknolojisi NFC ve Bluetooth 4.0 bağlantısı es geçilmemiş.
Son olarak 2600 mAh'lik bataryayı bünyesinde barındıran Vega R3, bu aydan itibaren Güney Kore'nin üç büyük operatörü tarafından satışa sunulacak. Vega R3'ün, Güney Kore sınırlarının dışına çıkıp çıkmayacağı ise ne yazık ki bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3386 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim