Anlık Bildirim

Pixel Stand'ın fotoğraf çerçevesi özelliği bazı kullanıcılarda çalışmıyor

Pixel 3 telefonları akıllı ekrana dönüştürebilen Pixel Stand geçtiğimiz ay piyasaya sürülmüştü. Ancak bazı kullanıcılar kablosuz şarj aksesuarının fotoğraf çerçevesi modunun çalışmadığını söylüyor.
Google geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde Pixel 3 serisi akıllı telefonlar için Pixel Stand adlı kablosuz şarj standını tanıtmıştı. Android Central forumlarındaki gönderilere bakılırsa bazı Pixel 3 ve Pixel 3 XL kullanıcıları Pixel Stand’ın fotoğraf çerçevesi özelliği ile ilgili sorun yaşıyor.
Google'ın 79 dolar fiyat etiketi ile sattığı kablosuz şarj aksesuarı, Piksel 3 akıllı telefonları akıllı ekrana dönüştürebilme yeteneği ile öne çıktı. Böylece üzerinde şarj olan cihaz Google Fotoğraflar'dan resimler gösteren bir dijital fotoğraf çerçevesi olarak da kullanılabiliyor.

Uygulamadan kaynaklanıyor olabilir

Normalde aksesuarın yaklaşık 30 saniye sonra bu görüntüleri döndürmeye başlaması gerek. Ancak, sorun yaşayan kullanıcılarda Pixel 3 ve Pixel 3 XL fotoğraf göstermeye başlamıyor.
Daha sonraki gönderilerde bir kullanıcı telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanın bu sorunu çözdüğünü belirtmiş. Problemin aksesuardan ziyade telefondaki Google Assistant veya Pixel Stand uygulamasıyla ilgili olabileceği düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim