Anlık Bildirim

Playstation 4.5 ultra HD blu-ray oynatıcıya sahip olabilir

Playstation 4.5 kod adlı konsolun oyunlar için olduğu kadar filmlerde de kullanılması bekleniyor. Yeni konsolda Ultra HD Blu-Ray desteğinin olabileceği konuşuluyor.
Playstation 4.5 ultra HD blu-ray oynatıcıya sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Sony'nin Playstation 4.5 olarak adlandırılan yeni bir konsol modeli üzerinde çalıştığı bir süredir konuşuluyor. Bu konsolun 4K oyun oynatma kapasitesine sahip bir grafik işlemcisine sahip olacağı ve Playstation VR oyunları için biçilmiş kaftan olduğu belirtiliyor.
Böyle bir konsol henüz düşünce aşamasında olsa da çeşitli kaynaklardan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesine göre Playstation 4.5 Ultra HD Blu-Ray desteğine de sahip olacak. Böylece filmleri çok daha yüksek çözünürlükte izleme şansı yakalayacağız. Sony'nin Playstation 3'ün blu-ray'i yaygınlaştırması gibi Playstation 4.5'un da ultra hd blu-ray'i yaygınlaştırmasını amaçladığı düşünülüyor.
Playstation 4.5'un çıkış tarihi veya fiyatıyla ilgili henüz söylentinin ötesine giden bilgiler yok. Zaten henüz bunları belirlemek için de çok erken. Yine de bizim beklentimize göre Sony böyle bir cihazı en erken 2017 yılında piyasaya çıkarabilir. Bu sayede müşterilerin kafası çok karışmayacağı için Playstation 4 yıl sonunda da iyi satış miktarına ulaşacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4602 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
playstation 4.5, psvr ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim