Anlık Bildirim

Prestigio'nun Windows Phone 8.1 modelleri Ağustos ayında Türkiye'de olacak

Kısa süre önce giriş seviyesi iki yeni Windows Phone 8.1 akıllı telefonunu lanse eden Prestigio, kısa süre içerisinde ülkemizde de agresif bir fiyatlandırma ile cihazlarını satışa sunacak. 

Firmadan yapılan duyuruda Prestigio MultiPhone 8400 DUO ve MultiPhone 8500 DUO modellerinin Ağustos ayındaki global lansman sonrasında ülkemizde satışa çıkacağı açıklandı. 

Cihazlardan MultiPhone 8500 DUO 5 inçlik IPS ekranda 720p çözünürlük sunarken Gorilla Glass ile ön cam sağlamlaştırılmış. Cihaza gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gücünü verirken sistem 1GB RAM ile desteklenmiş.
Arka kısımda 8MP çözünürlükte otomatik odaklamalı, ön kısımda ise 2MP çözünürlükte bir kamera yer alıyor ve çift SIM desteği mevcut. Bu modelin fiyatı 600-650TL arasında olacak. 

MultiPhone 8400 DUO ise aynı işlemciyi korurken 4 inçlik IPS ekranda 480x800 piksel çözünürlük sunuyor. Arka kısımda 8MP çözünürlükte otomatik odaklamalı arka kamera, VGA ön kamera ve çift SIM desteği şeklinde diğer özellikler mevcut. Bu modelin fiyatı ise 450-500TL arasında konumlanacak. Eğer cihaz 450TL bandından satışa çıkarsa ülkemizdeki en ucuz Windows Phone akıllı telefonu olacak. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
981 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim