Anlık Bildirim

Razer’dan ayarlanabilir LED ışıklı web kamera

Oyun içi yayıncılığın önem kazandığı günümüzde web kameraların kalitesi de öne çıkmaya başladı. Razer ortama göre parlaklığını ayarlayabildiğiniz LED aydınlatmalı bir web kamerası duyurdu.

Son dönemde oyun içi kayıt veya canlı yayınların popüler hale gelmesi neredeyse ölmek üzere olan bir segmenti yeniden canlandırdı. Artık ihtiyaç olmadığı düşünülen web kameralara ilgi artıyor.

Sektörde ilk

Razer’ın bu hafta lanse ettiği Kiyo adındaki web kamerası ayarlanabilir halka şeklindeki LED aydınlatma ile bir ilke imza atıyor. 12 beyaz LED’den oluşan bu aydınlatma 12 farklı aydınlatma seviyesine sahip. Oyuncular ortamın durumuna göre parlaklığı değiştirebiliyor.

Razer yeni ürününü geliştirirken Twitch ve YouTube platformlarında yayın yapan popüler içerik üreticileriyle ortaklık yapmış. Uzun süreli bir test sürecinden sonra cihaz üretime geçmiş.

4MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran ürün Full HD 30 kare/saniye veya 720p 60 kare/saniye video kaydı yapabiliyor. USB 2.0 üzerinden bağlanan üründe 1.5 metre uzunluğunda bir kablo var.

XSplit ve Open Broadcaster Software gibi popüler canlı yayın yazılımlarına da uyumlu olan Razer Kiyo web kamerası için belirlenen fiyat 100$ seviyesinde. Cihaz yıl sonuna doğru satışa sunulacak.

Razer’ın web kamera yanında Seiren X adlı bir mikrofonu da bulunuyor. USB üzerinden bağlanan mikrofon ses gecikmelerini en aza indirmek için tasarlanmış. Fiyatı ise 100$ olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim