Anlık Bildirim

Re-Volt Classic, Appstore'da yerini aldı


Dreamcast, PlaySatation, PC ve Nitendo 64 gibi platformların vazgeçilmez oyunlarından biri olan olan ''Re-Volt Classic'' nihayet Appstore'da yerini aldı.

Mobil platforma oldukça başarılı bir şekilde uyarlanan yapım; görselleri, sesleri ve içerikleriyle oldukça tatmin edici bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. 14 mekanda, 42 farklı araç ile yarış yapma imkanı sunan yapım, Retina ekran desteği ve kaliteli grafikleriyle görsel bir şölen sunmayı başarıyor. Orijinal yapımın seslerini bünyesinde bulunduran oyunda müzikler ve ses efektleri oldukça yerinde ve başarılı. Mobil platform için yeniden düzenlenen yapımların en büyük sıkıntısı olan kontrol zorluğu Re-Volt Classic'te de kendini hissettiriyor ve oyunda özelleştirilebilir bir kontrol sistemi yeri kalıp halinde sunulan üç farklı kontrol sistemi sunuluyor. Oyunun kontrolleri zorlayıcı bir yapıya sahip olsa da oyuncu kendine uygun kontrol sisteminde belli bir alışma sürecinden sonra bu zorluğu atlatabiliyor. Tekli oyuncu, şampiyona ve zamana karşı yarış olmak üzere 3 farklı oyun modu bulunan yapımda ek olarak pratik yapabileceğiniz Pravtice modu ve bonus içerik kazanmanızı sağlayacak olan Stunt Arena modu da yer ediniyor. Ayrıca, Re-Volt Classic iOS6 ve iPhone 5'in ekran çözünürlüğü ile uyum sağlıyor.

Kumandalı araçların eğlenceli yarışlarını mobil platforma taşıyan Re-Volt Classic ile sizde bu eğlenceli yarışlara katılmak istiyorsanız, 5.99$'lık fiyat etiketi ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim