Anlık Bildirim

Sağlamlığıyla dikkat çeken Turing Phone satışa sunuluyor

 
Sağlamlığıyla dikkat çeken Turing Phone satışa sunuluyor
Geçtiğimiz aylarda bağlantıda haberine yer verdiğimiz Turing Phone'un tüm detayları açıklandı. İlk duyuruda akıllı telefonun üretiminde liquidmorphium isimli alaşım kullanıldığı ve bu neden kasanın çelik ve titanyumdan daha sağlam olduğu söyleniyordu. Çerçeve kenarlarında bu sağlam alaşım kullanılırken kasanın diğer kısımlarında zaman zaman metal, seramik ve plastik bölümler de yer alıyor.
Yeni yapılan duyuru ile birlikte ön siparişleri açılan telefon görünüşü 3 farklı görünüm seçeneğine sahip. Beowulf, Pharaoh ve Cardinal adındaki üç seçeneğin yanında ön sipariş için 16/64 ve 128 GB depolama kapasiteleri kullanıcı tercihine bırakılmış. Snapdragon 801 çipsetine sahip Turing Phone, Gorilla Glass 4 ile korunan 5.5 inç büyüklükteki ekranında Full HD çözünürlük sunabiliyor. 3 GB sistem belleğinin yanında 13 MP arka ve 8 MP ön kamera, 3000mAh batarya kapasitesi ve Android 5.0 işletim sistemi telefona eşlik ediyor.
IPX8 sertifikasına da sahip model 3 metre derinliğe kadar su geçirmezlik garantisi veriyor. Ayrıca akıllı telefon konuşmaları 3. kişilerin dinlemesini önleyen şifreli bir yapıya sahip. Ancak uçtan uca güvenlik konuşmayı yapan iki tarafın da aynı güvelik önlemleri ile konuşmayı şifrelemesi gerekiyor. Fiyatlara baktığımızda ise günümüzün üst seviye akıllı telefonlarıyla benzer bir fiyatlandırma görüyoruz. Turing Phone 16 GB depolama seçeneği ile 610 dolar, 64 GB depolama seçeneği ile 740 dolar ve 128 GB depolama seçeneği ile 870 dolar fiyat etiketine sahip.  Turing Phone hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Günümüzün en üst seviye modellerini almak yerine sağlamlığı ve güvenliği ile ön plana çıkan Turing Phone'u satın almak ister miydiniz?
Sağlamlığıyla dikkat çeken Turing Phone satışa sunuluyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim