Anlık Bildirim

Samsung 20 Haziran'da İngiltere'de bir etkinlik düzenleyecek

Samsung 20 Haziran'da İngiltere'de bir etkinlik düzenleyecek

Samsung'un yılın geri kalanı için tanıtacağı modellerin neler olduğu hakkında pek çok iddia ortaya atılırken, firma yeni bir etkinlik için davetiye yollamaya başladı.

Premiere olarak adlandırılan etkinlik 20 Haziran tarihinde İngiltere'de yerel saat ile 19.00'da gerçekleştirilecek. Etkinlik sloganına bakıldığında Galaxy ve ATIV serisine referans veriliyor. Yani hem Android tarafında hem de Windows Phone veya Windows tarafında yeni cihazlar tanıtılacak. Samsung ATIV ismi ile tüm Windows 8 cihazlarını tanımlayacağını duyurmuştu.

Bir Unpacked etkinliği olmadığı için Galaxy Note 3 veya Tizen cihazının tanıtılmasına pek ihtimal verilmiyor. Bunun yerine Android işletim sistemli bir tablet ve Windows 8 tabanlı bir dizüstü modeli veya çift işletim sistemli bir dizüstü modeli tanıtılabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Samsung'un Intel işlemcili bir Android tablet modeli ve Galaxy Tab 3 8.0 modeli ile ilgili bazı bilgiler internete sızmıştı. Bunlardan bir model de etkinlikte tanıtılabilir. Samsung etkinliği aynı saatte canlı olarak YouTube kanalından da yayınlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim