Anlık Bildirim

One UI 6, sorunlu geldi: Galaxy S23 kullanıcılarından şikayetler yağıyor!

Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 6 güncellemesini sundu. Android 14'e güncelleyen kullanıcılar, telefonlarında birtakım sorunlar yaşamaya başladı.         
samsung galaxy s23 one ui 6 android 14 sorunlar Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy S23 telefonları için kararlı Android 14 One UI 6 güncellemesini sundu ancak ilk geri bildirimler iç açıcı değil. S23 kullanıcıları, güncellemeden sonra cihazlarında takılma sorunu yaşadıklarını dile getirdi. Kullanıcılar, Android 14’ün son sürümünün beta sürümlere göre daha az akıcı olduğundan da şikayetçi.

One UI 6 final sürümü beta kadar akıcı değil

Geri bildirimlere göre, kararlı güncellemede kullanıcı arayüzünün genel akıcılığı beta sürümdeki kadar iyi değil. Kullanıcılar, ana ekran animasyonlarıyla  ilgili sorunlara ek olarak uygulama çökmeleriyle karşı karşıya kaldı. Ayrıca One UI 6 güncellemesinden sonra WiFi bağlantısında sık sık kopma sorunu yaşadıklarını dile getirdi.

Çeşitli şikayetler geldi!

Samsung, gelecek yazılım güncellemesiyle uygulamalar ve araç takımlarının açılma/kapatılma animasyonlarını daha akıcı hale getireceklerinin sözünü vermişti ancak yakın zamanda kilitsiz S23 modelleri için yayınlanan One UI 6 kararlı sürümde bu çözülmüş değil. Umarız, Samsung yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlayarak son amiral gemisi telefonları için genel akıcılığı geri kazandırır.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/stable-galaxy-s23-one-ui-6-update-not-as-smooth-as-beta-version/ https://samlover.com/2023/11/10/one-ui-6-stable-version-arrived-but-some-bugs-issues-remain/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26959 kez okundu.
15 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, One UI 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim