Anlık Bildirim

Samsung, 4 Eylül'de Unpacked Episode 2 etkinliği düzenliyor

Samsung, 4 Eylül'de Unpacked Episode 2 etkinliği düzenliyor

Samsung'un Note serisi akıllı telefonlarının yeni amiral gemisi olacak Galaxy Note 3 modeli ile ilgili sayısız iddia gündeme geldi. Bunlardan bazıları cihazın özelliklerine yönelikken, bazıları da tanıtım tarihi ile ilgiliydi. 

Galaxy Note 3 modelinin Eylül ayındaki IFA 2013 fuarında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken, tam tarih bilinmemekteydi. Samsung, etkinliğin davetiyelerini dağıtmaya başlayınca o da kesinleşti.

Davetiyeye göre Samsung'un Unpacked Episode 2 etkinliği 4 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinliğin yıldızı şüphesiz Galaxy Note 3 modeli olacak. Ancak davetiye tasarımına bakıldığında 3 farklı renge sahip Galaxy Note 3 veya model haricinde iki farklı cihaz daha tanıtılabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Samsung'un bizlere nasıl bir sürpriz hazırladığı 4 Eylül tarihinde belli olacak.

Galaxy Note 3 modelinde 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Exynos 5 Octa ve Snapdragon 800 versiyonları, 3GB RAM, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, büyük boyutlara özel TouchWiz Nature arayüzü şeklinde özelliklerin olacağı iddia ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1041 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim