Anlık Bildirim

Samsung, Avustralya'da Galaxy Tab 10.1 satışlarına ilginç bir reklamla başladı


Samsung'un Galaxy Tab 10.1 modelinin Avustralya'da bir süredir yasaklanmasına sebep olan Apple'ın açtığı patent davasında, geçtiğimiz Cuma günü yargıç yasaklamanın kaldırılmasına ve satışların serbest bırakılmasına karar vermişti. 12 Aralık tarihinden itibaren de modeli raflardaki yerini aldı.

Samsung başarılı tabletinin reklamı için yine ilginç bir slogan kullandı. Kısa süre önce Apple fanatiklerini eleştiren bir reklamla büyük ilgi toplayan Samsung bu kez de benzer bir tema kullandı.

Sun Herald gazetesinde yayınlanan reklamda Samsung "Apple'ın durdurmaya çalıştığı tablet" şeklinde Galaxy Tab 10.1 için bir slogan belirlemiş. Yine bununla ilgili Samsung, Apple sayesinde Galaxy Tab 10.1 modelinin herkes tarafından benimsenen bir isim haline geldiğini belirtmişti.

Samsung Avustralya iletişim müdürü Tyler McGee, yasaklama nedeniyle firmasının ne kadar bir zarara uğradığını açıklamadı ancak talep nedeniyle bir süre stok sıkıntısı yaşayacaklarını belirtti. Bununla birlikte pazara mümkün olduğunca fazla ürün sunulmaya çalışılacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5573 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim