Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A9 Pro, Snapdragon 652 CPU ve 4GB RAM'le gelecek

Merakla beklenen amiral gemilerini tanıtan Samsung, üst kesime yönelik hamlelerine devam edecek. Snapdragon 652 CPU ve 4GB RAM'li Galaxy A9 Pro önümüzdeki aylarda resmiyet kazanması bekleniyor.
Kısa bir süre önce Galaxy S7 amiral gemilerini tanıtan Samsung, pazarın üst kesimine yönelik hamlelerine ara vermeden devam edecek. Şirket önümüzdeki birkaç ay içinde bir başka güçlü Android telefon çıkarmayı planlıyor.
Uzun zamandır konuşulan Galaxy A9 Pro bir kez daha AnTuTu platformunda göründü ve @OnLeaks twitter hesabı tarafından telefonun kısmi özelliklerini yansıtan bir ekran görüntüsü paylaşışdı. Samsung'un henüz duyurulmayan üst sınıf akıllı telefonu hakkında zaten bir takım bilgilere sahip durumdayız. Yeni sızıntı bize önceki duyumlarla güncel söylentileri karşılaştırma fırsatı veriyor.
AnTuTu ve GFXBench veritabanlarında listelendiği gibi cihazın kod adının Samsung SM-A9100 olduğu kesinleşti. Ayrıca Galaxy A9 Pro'nun bir kez daha Qualcomm Snapdragon 652 işlemci ile birleştirilmiş Adreno 510 grafik işlem birimi ile donatıldığı teyit edilmiş oldu. Samsung'un amiral gemisi modellerinin dışında 4GB RAM'le piyasaya sunacağı bir başka akıllı telefona inanmak zor olsa da Galaxy A9 Pro bu bellek miktarıyla gelecek.
 
Samsung Galaxy A9 Pro, Snapdragon 652 CPU ve 4GB RAM'le gelecek
16MP arka kamera ve 32GB depolama
Yeni akıllı telefonun 32GB kapasiteli bir dahili depolama kapasitesine söyleniyor. microSD kart yuvası için ise hiçbir bilgi yok ancak Samsung'un yine bu özelliğin eksik olduğu bir akıllı telefon çıkararak hayranlarını üzeceğinden şüphe ediyoruz. Ayrıca Samsung Galaxy A9 Pro, muhtemelen Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 modellerinde yer alan 16 megapiksellik bir ana kameraya sahip olacak. Ön kısımda ise selfie ve görüntülü görüşmeler için 8 megapiksel bir kamera bekleniyor.
Yeni sızıntılarda ekranla ilgili bilgi olmasa da, önceki söylentiler cihazın phablet boyutlarında 5.5 ya da 6 inç kapasitif dokunmatik ekrana sahip olacağını iddia ediyordu. Kutudan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ve TouchWiz arayüzünün son versiyonuyla çıkacak Galaxy A9 Pro'nun önümüzdeki bir kaç ay içinde resmiyete kavuşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim