Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Fame ve Young modellerini resmi olarak duyurdu

Samsung, Galaxy Fame ve Young modellerini resmi olarak duyurdu


Samsung'un yılın ilk ayları için 8 orta ve giriş seviyesi Android cihazı tanıtacağının ortaya çıkmasının ardından ilk tanıtımlar gelmeye başladı. Firma giriş seviyesi olduğu anlaşılan Young ve Fame modellerini resmi olarak duyurdu.

Galaxy Young modelinde 3.27 inçlik HVGA ekran yer alıyor. 1GHz saat hızında çalışan işlemci, 4GB depolama kapasitesi, 768MB RAM, 64GB'a kadar microSD desteği, 3MP çözünürlükte arka kamera, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, geliştirilmiş TouchWIZ arayüzü, A-GPS, akselerometre, Bluetooth 3.0, WiFi, WiFi-Direct, 1300mAh batarya, 12.5mm kalınlık, 112gr ağırlık şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

Galaxy Fame modelinde ise 3.5 inçlik HVGA ekran, 1GHz saat hızında çalışan işlemci, 4GB depolama kapasitesi, 512MB RAM, 64GB'a kadar microSD desteği, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, geliştirilmiş TouchWIZ arayüzü, A-GPS/GLONASS, akselerometre, Bluetooth 4.0, WiFi, opsiyonel NFC, 1300mAh batarya, 11.6mm kalınlık, 120gr ağırlık şeklinde özellikler bulunuyor.

Modellerde cihazı sallayarak güncelleme, ters çevirerek sessize alma şeklinde harekete duyarlı özellikler de eklenmiş. Modellerin Galaxy S3 ile başlayan tasarımı benzer çizgilerle yansıttığı görülüyor. Bu modellerin çift SIM destekli versiyonları da bölgeye göre satışa sunulacak. Hybrid Dual SIM özelliği ile bir kart üzerinde 3G bağlantısı kurarken, diğer kart üzerinden aynı anda konuşma yapmak mümkün olabilecek. Modellerin MWC 2013 etkinliğinde tanıtılması ve fiyatın netleşmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2523 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim