Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II, kahverengi ve kırmızı renk seçeneklerine kavuştu

Eylül ayının sonuna doğru, mermer beyazı ve titanyum grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışına başlanan Galaxy Note II'ye, kehribar kahverengisi ve şarap kırmızısı renk seçenekleri bugün itibarıyla eklendi. Gördüğümüz kadarıyla renk değişiminden, S-Pen aksesuarı da nasibini almış.
Kehribar kahverengisine ve şarap kırmızısına bürünen Galaxy Note II'lerin önümüzdeki haftadan itibaren Güney Koreli teknoloji meraklılarıyla buluşacağı ifade ediliyor. Yeni renkleriyle dikkat çeken Galaxy Note II'lerin hangi ülkelerde ve ne zaman satışa sunulacağına dair detaylı bir açıklamada bulunulmamış. Öte yandan yürütülen tahminler, Samsung'un, akıllı telefon - tablet melezini kısa bir süre içinde Güney Kore sınırları dışına çıkaracağı yönünde.
1.6 GHz'de görev yapan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformu, 2 GB RAM, Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemi, TouchWiz kullanıcı arayüzü, 5.5-inç'lik Super AMOLED HD ekran, 8 megapiksel kamera, Full HD video kaydı ve 3.100 mAh kapasiteli batarya gibi teknik özellikleriyle ön plana çıkan Galaxy Note II'nin, yeni renk seçeneklerinin de katkısıyla yakın zamanda 10 milyon satış barajını aşması bekleniyor.
Samsung Galaxy Note II, kahverengi ve kırmızı renk seçeneklerine kavuştu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2725 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim