Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4 Active de Snapdragon 800 versiyonuna kavuşabilir

Samsung Galaxy S4 Active de Snapdragon 800 versiyonuna kavuşabilir

Samsung'un Mart ayında tanıttığı amiral gemi modeli Galaxy S4, farklı boyut ve donanım özelliklerine sahip olan pek çok versiyon kazandı. Standart olarak Exynos 5 Octa ve Snapdragon 600 işlemcili iki versiyonunu gördüğümüz model sonrasında Zoom ve Mini olarak iki kardeş model daha kazandı.

Ancak Samsung bununla da yetinmeyerek Snapdragon 800 çözümü barındıran Galaxy S4 LTE A modeli piyasaya sürdü. Ayrıca suya ve toza dayanıklılık sunan Galaxy S4 Active de listede yerini aldı. Zoom ve Mini modelini de sayarsak toplamda 6 farklı versiyona sahip olan Galaxy S4, benchmark testlerine göre yeni bir versiyona daha kavuşuyor.

Galaxy S4 Active bilindiği gibi Snapdragon 600 çözümünü temel almıştı. Ancak Samsung'un bu modeli de bir sınıf üste atlatmayı planladığı görülüyor. GFXBench testlerinde ortaya çıkan Samsung SHV-E470S numaralı model Snapdragon 800 MSM8974 işlemcisi ve Adreno 330 grafik birimi ile geliyor. 

Test bilgilerine bakıldığında Jactivelteskt şeklinde cihaz kimliği görülüyor ki bu da Güney Koreli SK Telecom tarafından pazarlanacak Galaxy S4 Active modeline işaret ediyor. Gelen ilk bilgiler modelin sadece Güney Kore'ye özgü olacağı. Ancak Galaxy S4 LTE A modeli için de aynı konu gündeme gelmiş sonrasında Samsung'un uluslararası piyasaya çıkaracağı öğrenilmişti. Galaxy S4 Active de aynı süreçten geçebilir.

Galaxy S4 Active modelinde işlemci haricinde 5 inçlik Full HD LCD ekran, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, microSD girişi, 2600mAh batarya şeklinde özellikler mevcut.

Böylece Galaxy S4'ün Snapdragon 800 işlemcili iki varyantı ortaya çıkmış oldu: Galaxy S4 LTE A ve Galaxy S4 Active. Samsung'un bu tarz bir pazarlama stratejisini sonraki amiral gemi modellerinde de takip edip etmeyeceği bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1771 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim