Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5, "bebek ağlama dedektörü" özelliği ile geliyor

Samsung Galaxy S5, 'bebek ağlama dedektörü' özelliği ile geliyor
Yeni nesil akıllı telefonlarını sadece donanım değil aynı zamanda yazılım özellikleriyle de farklılaştırma amacında olan Samsung, Galaxy S5 için de sürpriz özellikler sunacak. Gelen yeni bilgilere göre, Nisan ayı içerisinde ülkemizde de satışa sunulacak Galaxy S5'te "bebek ağlama dedektörü" isimli yeni bir özellik te bulunuyor.
Samsung'un verdiği bilgiye göre, bebeğin 1 metre uzağına yerleştirilen Galaxy S5, herhangi bir ağlama durumunda ortaya çıkan sesi algılayarak ebeveynin Galaxy Gear akıllı saatine titreşim yollamaya başlıyor. Özellikle geceleri çiçeği burnundaki anne ve babaların bebekten haberdar olabilmesi adına ince düşünülmüş bir detay.
Galaxy S5'teki ilgili özellik bölümüne girildiğinde Samsung'un çeşitli uyarılarda bulunduğu da görülmekte. İdeal çalışma koşullarının ancak arka gürültünün olmadığı bir ortamda sağlanabileceğini belirten şirket, aynı zamanda bu teknolojiye güvenerek bebeklerin evde yalnız bırakılmaması gerektiğine de dikkat çekiyor. 
Daha büyük ekran, daha hızlı işlemci ve daha iddialı bir kamera gibi çok sayıda donanımsal özellikle birlikte satışa sunulacak Galaxy S5 için ülkemizdeki ön sipariş süreci devam ediyor. Suya ve toza karşı dayanıklı olmasıyla da dikkat çeken Galaxy S5, 16GB'lık model için ülkemizde 2200TL civarında bir bedelle listelere giriş yapmış durumda. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3974 kez okundu.
65 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim