Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S5 mini lanse edildi

Samsung Galaxy S5 mini lanse edildi
Samsung görüntüleri bir süredir gündemde olan Galaxy S5 Mini modelini resmi olarak duyurdu. Açıklanan teknik özellik bilgilerine göre 4.5-inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 720p çözünürlük desteği sunan telefon, her biri 1.4GHz hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı dört çekirdekli işlemci (Snapdragon 400)ve 1.5GB RAM'den gücünü alıyor. RAM kapasitesi olarak önceki model ile benzer olan Galaxy S5 Mini'nin depolama kapasitesi ise 16GB.
Galaxy S4 Mini ile kıyaslandığında dahili depolama alanı 2 kat artan cihaz, aynı zamanda microSD slotu ile daha fazla alanı da kullanıcılarına sağlayabiliyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve güncel TouchWIZ arayüzü ile gelen telefon, S Health, Gizli Modu, Çocuk Modu ve Ultra Güç Tasarruf Modu gibi Galaxy S5'te gördüğümüz özelliklere de sahip. Önceki modele kıyasla 2100mAh kapasiteli piliyle de fark yaratan telefon, 150Mbps seviyesinde LTE bağlantısına da olanak tanıyor. 8MP çözünürlüğündeki arka kamerası 1080p çözünürlüğünde ve 30 kare/saniye hızında video çeken cihaz,  131.1 x 64.8 x 9.1mm kalınlık ve 120gr. ağırlık ile Galaxy S4 Mini'ye kıyasla biraz daha iri bir yapı sunarken, IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olması, bu dezavantajını unutturmaya yetecek gibi görünüyor.
Kızılötesi sensör gibi detayların da unutulmadığı Galaxy S5 Mini'nin, bu ay içerisinde Rusya'da satışa sunulması beklenirken, siyah-beyaz,elektrik mavisi ve altın sarısı olmak üzere dört renk seçeneği ile raflara gireceği bildiriliyor.  Sahip olduğu özellikler ile HTC One Mini 2'nin rakibi olacak cihaz, "mini" telefon yarışında nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacak henüz bilinmese de, daha küçük ekranlı cihaz yarışında en azından donanım olarak Sony Xperia Z1 Compact, bu kulvardaki performans yarışında, yerini koruyacak gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18663 kez okundu.
38 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, erdi özüağ
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim