Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı


Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı

Yıllardır popüler mobil cihazların üretim tesislerinden kaçak yollarla çekilen fotoğrafları internete sızdırılır ve bu yolla teknoloji dünyası yeni modeller hakkında bilgi sahibi olur. Ancak bu kez sızıntı çok ilginç bir yerden geldi.

Nowhereelse sitesinin elde ettiği Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten çekilmiş halleriyle geldi. Bir bayan olduğu tahmin edilen kaynak anlaşılan çok sıkı takip edilen tesiste çareyi tuvalete girmekte bulmuş.

Diğer bir ilginç konu ise görsellerdeki metal kasa. Görseller ilk görüşte iPhone 6 Plus kasası olduğu izlenimi uyandırıyor. Ancak daha dikkatli incelendiğinde Samsung'un alışılageldik bazı tuş yuvaları göze çarpıyor. Sağ kısımda güç tuşu ve muhtemelen nano SIM kart yuvası yer alırken, sol kısımda da ses kontrol tuşları ile microSD kart girişi yer alıyor. 

Daha önce sızan kılıf görselleri ve tasarım şemaları hatırlandığında ekranı kendinize doğru tuttuğunuzda sol tarafta kalan LED flaş ve nabız ölçer yuvaları bu sızıntılarda da mevcut. Muhtemelen Galaxy S6'nın nihai tasarımı da bu şekilde olacak. Ayrıca İtalyan bir sitenin nihai tasarım iddiasıyla sızdırdığı görselde de bu açıkça görülüyor. 

Donanım konusunda henüz net bilgiler mevcut değil ancak 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 14nm üretim sürecine sahip 8 çekirdekli Exynos 7440 yongaseti, 3GB/4GB RAM, 20MP çözünürlüğünde arka kamera, çıkarılamayan batarya şeklinde özellikler olacağı tahmin ediliyor. Metal kasa nedeniyle modelin fiyatında ciddi bir maliyet artışı olacağı belirtilirken, bir de kenardan kavisli ekrana sahip Edge versiyonunun piyasaya sürüleceği konuşuluyor.  
 
Samsung Galaxy S6 görselleri bu kez tuvaletten sızdırıldı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12082 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim