Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 ön siparişleri beklenenden daha iyi

Samsung'un bu yıl büyük umutlar beslediği Galaxy S7 amiral gemi serisinin ön siparişleri, beklentileri aşmış durumda. Samsung, gidişattan oldukça memnuniyet duyuyor.

Samsung'un yeni amiral gemi serisinin satış tarihi olarak 11 Mart 2016'yı vermesine karşın, ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok pazarda Galaxy S7 satışa sunulmuş durumda. Kısa bir ön sipariş süreci geçiren seri, muhtemelen yeteri kadar stok olduğu için resmi tarihi beklemeden raflara çıktı.

Seri için Samsung'un Nisan ayı sonuna kadar 17 milyon civarında üretim siparişi verdiği gündeme gelmişti. İlginin yoğun olacağını düşünen Samsung, bu düşüncesinde yanılmadı. Samsung Mobile patronu Koh Dong-jin, serinin ön sipariş rakamlarının beklentilerin üzerinde seyrettiğini belirtiyor.

Aslında geçmiş yıllarda Samsung'un ilk 3 ay için 30 milyon gibi büyük hedefleri olurdu. Akıllı telefon pazarında durgunluk başlayınca, amiral gemi modellerinin satış hedefleri de düştü. Bazı kaynaklar, beklentileri aşmasının arka planında, Samsung'un satış hedeflerini düşürmesinin yattığını ifade ediyor.


Samsung'un bu yıl ki en büyük hedefi, kaybettiği Çin pazarını geri almak. Bir dönem lider olduğu pazarda, şimdi Huawei ve Xiaomi kapışması yaşanıyor. Özellikle Galaxy S7 serisinin, Çin'de başarılı satışlar yapacağına inanılıyor. Bununla birlikte Çinli analiz uzmanları, Galaxy S7 serisinin Galaxy S6 serisinin satış rakamlarını geçemeyeceğini düşünüyor.

Hatırlanacağı üzere, Galaxy S7 modelinde, 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Sony arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, bölgeye göre 32GB veya 64GB depolama kapasitesi, metal alaşımlı çerçeve gibi özellikler yer alıyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3600mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar var.

Ülkemizde Galaxy S7 modeli 2799TL, Galaxy S7 Edge modeli de 3299TL seviyesinden satışa sunulmuş durumda. Bazı ülkelerde ücretsiz sunulan Gear VR ise yer yer 99TL olarak pakete ekleniyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3514 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim