Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 serisinin ilk 3 ay hedefi 17 milyon satış

Henüz piyasaya çıkmadı ancak Galaxy S7 serisi için tahmini satış rakamları gelmeye başladı. Yıllar öncesindeki rekor rakamlar yok ancak geçen yıla göre biraz daha artış var.

Samsung Galaxy S7 amiral gemi serisi 11 Mart itibariyle raflardaki yerini alacak ve yine her yıl olduğu gibi ilk satış rakamları takip edilecek. Geçtiğimiz yıllarda aylık 10 milyon satış rakamlarını tek modelle kolayca yakalayan Samsung için, bu dönemler biraz zor geçiyor. Geçen yıl Galaxy S6 serisi için aylık 5 milyonluk bir satış öngörüsü mevcuttu. Bu yıl rakam biraz daha yükseldi.

Güney Kore medyasına göre, yeni serinin ön siparişe açıldığı 23 Şubat tarihinden itibaren Nisan ayı sonuna kadar olan üç aylık dönemde, firmanın 17.2 milyon civarında bir satış hedefi bulunuyor. İlginin yüksek olduğunu gören Samsung, bu yıl üretimi biraz daha artırma kararı aldı. Tedarik zinciri firmalara da, ilk üç ay için bu rakam sipariş verildi. Elbette bu hedeflenen rakam ancak tamamı aynı dönem içerisinde satılır mı belli değil.


Geçen yıl Edge versiyonu için daha az stok ayrılmıştı. Bu yıl ise 9.9 milyon adet Galaxy S7, 7.3 milyon adet Galaxy S7 Edge şeklinde paylaşım yapılmış. Edge versiyonu için neredeyse 2.5 kat daha fazla pay ayrılmış durumda. Bu yıl tek bir Edge modeli olacağı için, daha fazla satış yapılacağı düşünülmüş olabilir. Samsung yetkilileri de, bu yıl yüksek bir satış beklentisi içerisinde.

Galaxy S7 modelinde, 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Sony arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, bölgeye göre 32GB veya 64GB depolama kapasitesi, metal alaşımlı çerçeve gibi özellikler yer alıyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3600mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar var. Samsung'un ülkemizde 9 Mart tarihinde Galaxy S7 lansmanı düzenleyeceği ve ardından da satışa başlayacağı belirtiliyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3832 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim