Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition geliyor

Microsoft ile ilişkilerini daha da derinleştiren Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8 serisinin ortağına özel arayüz barındıran bir versiyonunu geliştirmeye karar vermiş.

Ofis uygulamaların ön yüklü gelmesi konusunda Microsoft ile bir anlaşması olan Samsung, Galaxy S8 serisinde bu ortaklığı çok daha ileri bir seviyeye götürüyor. Öyle ki özel bir Galaxy S8 versiyonu bile geliştirilmiş.

Microsoft versiyonu

Galaxy S8 Microsoft Edition olarak Microsoft mağazalarında satışa sunulacak olan özel versiyon donanım olarak herhangi bir farklılık barındırmıyor. Farklılık ise telefonun kullanıcı arayüzünde ortaya çıkıyor.

Samsung ve Microsoft özel versiyon için özel bir arayüz tasarlamış. Yeni arayüzün telefon ilk açıldığında internete bağlanır bağlanmaz uygulamaya geçeceği ifade ediliyor. Windows 10 mobil arayüzüne benzer bileşenler içereceği tahmin edilen özel versiyonun Office, OneDrive, Outlook gibi uygulamalarla entegre olarak çalışacağı vurgulanıyor.

Samsung Bixby henüz erken aşamada olduğu için bu noktada Cortana devreye giriyor ve sesli komutlar üzerinden kullanıcısına yardımcı oluyor. Galaxy S8 Microsoft Edition ne zaman satışa çıkacak henüz açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6259 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim