Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 Plus daha çok ilgi görüyor

Samsung’un çiçeği burnunda amiral gemi serisi Galaxy S8, rekor kıran ön sipariş sürecinin ardından satışa başladı. Analizler büyük versiyonun daha çok ilgi göreceği yönünde.

Samsung Galaxy S serisi amiral gemilerinde çift model stratejisine geçti geçeli büyük modellerin daha fazla ilgi gördüğüne şahit olduk. Galaxy S8 amiral gemi serisinde de bu durum değişmedi.

Büyük ekrana ilgi de büyük

Analiz uzmanlarına göre Galaxy S8 serisi bu yıl 50 milyon civarında satış yapacak. 6.2 inçlik Galaxy S8 Plus modelinin yüzde 53.9 oranına sahip olacağı ifade ediliyor. 5.8 inçlik modelin payı ise yüzde 46.1 civarında olacak.

Rakam olarak baktığımızda ise Galaxy S8 Plus modeli 27.2 milyon civarında, Galaxy S8 modeli de 22.8 milyon civarında bir satış rakamı elde edecek. Galaxy S8 Plus modelini çekici yapan ise 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi sunan bir versiyonunun olması. Güney Kore’de bu versiyonun stokları tükenmiş durumda.

Geçmiş yıllarda Galaxy S6 Edge ve Galaxy S7 Edge versiyonları düz ekran versiyona göre daha fazla satmıştı. Samsung müşterileri amiral gemilerinde büyük ekranlara ilgi gösteriyor. Zira Galaxy Note serisi de her zaman büyük ilgi gören serilerden olmuştu.

Ülkemizde de son yapılan fiyat güncellemesinin ardından Galaxy S8 modeli 3999TL, Galaxy S8 Plus modeli ise 4499TL olarak satışa sunulmuştu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8677 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim