Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 ön siparişe başladı


Samsung'un geçen yılın başarılı tablet serisi Tab'ın 7 ve 10.1 inçlik modellerini elden geçirerek Tab 2 adı altında piyasaya süreceğini duyurmasının ardından Galaxy Tab 2 7.0 modelini ilk olarak görmüştük. 

Sonrasında ise Galaxy Tab 2 10.1 modelinin 4 çekirdekli işlemci ile güncelleneceği iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta Galaxy S3 lansmanında bu modelin de tanıtılacağı beklentisi oluşmuştu. Ancak beklentilerin aksine Galaxy Tab 2 10.1 modeli çift çekirdekli işlemci ile ön siparişe sunuldu. Kısa bir süre önce de modelin ön siparişe başlayacağı belirtilmişti.

Galaxy Tab 2 10.1 modelinde 10.1 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte PLS ekran, 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A9 işlemci, 1GB RAM, Android 4.0.3 işletim sistemi, WiFi, GPS, Bluetooth 3.0, 3.2MP arka / VGA ön kamera, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, 50GB Dropbox alanı, 7000mAh batarya, TouchWiz kullanıcı arayüzü, Kızılötesi ile SmartRemote uzaktan kumanda uygulaması şeklinde özellikler mecvut.

Office Depot adlı perakende sitesinde başlayan ön siparişler 11 Mayıs'taki dağıtımı işaret ediyor. Model 399$ fiyat etiketine sahip. Global satış hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Bu yıl özellikle 4 çekirdekli model anlamında beklentilerin üst seviyeye çıktığı Samsung görünüşe göre sadece Galaxy S3 modeli ile bizi başbaşa bırakacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim