Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S3, IFA 2016 fuarında boy gösterecek

IFA 2016 tüketici elektroniği fuarında karşımıza çıkacak yıldızlar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Galaxy Note lansmanını öne çeken Samsung, Tab S serisi ile fuarda boy gösterecek.

Samsung’un en ince tabletlerine ev sahipliği yapan ve pazarda da beğenilen modeller arasında yer alan Galaxy Tab S serisi, üçüncü nesle terfi etmeye hazırlanıyor. Galaxy Tab S3 modelinin Eylül ayındaki IFA 2016 fuarında tanıtılması bekleniyor.

Samsung’un Galaxy Note serisinin lansmanını daha erken bir zaman çekmesi sonrasında, IFA tüketici elektroniği fuarındaki etkisini yitirmeye başlamıştı. Bu yıl Galaxy Tab S3 serisinin lansmanı ile Samsung, fuarda biraz daha hareketlenmiş olacak.

Galaxy Tab S3 serisi yine iki model bizi bekliyor. İddialara göre, tabletlere Snapdragon 652 yonga seti güç verecek. 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran yonga seti, Adreno 510 grafik birimi ile geliyor. 3GB LPDDR3 RAM ile tabletlerin ortalamanın üzerinde bir performans sergilemesi bekleniyor.

Super AMOLED ekrandan vazgeçmeyen seride, 2048x1536 piksel çözünürlük kullanılıyor. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 2MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Ekran boyutları farklı olduğu için, batarya tarafında da bir farklılık söz konusu. 9.7 inçlik modelde 6000mAh kapasiteli, 8 inçlik modelde ise 4000mAh kapasiteli bir bataryaya yer verilmiş. Çeşitli optimizasyonlar ile, kullanım sürelerinin 10 saati bulması bekleniyor.

IFA 2016 fuarında görücüye çıktıktan sonra, takip eden aylarda serinin piyasaya çıkması bekleniyor. Ülkemizde de Tab S2 serisi, 1299TL-1499TL-1699TL (4G) şeklinde fiyat etiketleri ile piyasaya çıkmıştı. Muhtemelen yeni seri, bu rakamların biraz daha üzerinde gelecektir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3916 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy tab s3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim