Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab Iris duyuruldu: Retina taraması, giriş seviyesine geliyor

Hindistan hükümeti ile işbirliğine giden Samsung, giriş seviyesinde iris tarama teknolojisini sunacak Galaxy Tab Iris adında yeni bir tablet modeli satışa sunuyor.

Son dönemde biyometrik doğrulama sistemlerine olan ilgi giderek artıyor. Parmak izi tarayıcılar ile başlayan trende, ses analizi, yüz analizi ve son olarak retina taraması eklendi. Windows 10 mobil tarafında daha sık gördüğümüz iris taraması, Android tarafında da ilgi görmeye başladı.

Samsung’un Hindistan’da resmiyete kavuşturduğu Galaxy Tab Iris tablet modeli, firmanın iri taraması barındıran ilk Android cihazı olma özelliği taşıyor. Firma, ülke hükümeti ile işbirliği yaparak tableti geliştirmiş. Yani ülke dışına çıkması biraz zor görünüyor.

Tablet, ülkedeki çeşitli güvenlik testlerinden başarı ile geçmiş. Identity adındaki yazılım geliştirme arayüzü sayesinde, geliştiriciler uygulamalarına iris tarama katmanını ekleyebilecekler. Samsung, burada elde ettiği tecrübeyi üst seviye mobil cihazlarına da taşımak istiyor.

Tablet modelinde 7 inçlik 1024x600 piksel çözünürlükte ekran, 4 çekirdekli işlemci, 1.5GB RAM, 8GB artırılabilir kapasite, 3G desteği, 5MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde özellikler yer alıyor. Fiyatı ise 199$ olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4487 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy tab iris ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim