Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch, pil ve müzik çalma özelliklerini iyileştiren bir güncelleme aldı

Teknoloji devi Samsung'un en yeni akıllı saat modeli olan Galaxy Watch, yeni bir güncelleme aldı. Müzik çalma ve pil durumunu iyileştiren güncellemenin detayları haberimizde.
Geçtiğimiz Ağustos ayında Galaxy Note 9 ile birlikte gelen Samsung'un en yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch yeni bir yazılım güncellemesi aldı. Peki bu güncelleme neler getiriyor?

Galaxy Watch daha kararlı bir hale getirildi

Samsung'da yapılan açıklamalarda yeni güncelleme ile birlikte Galaxy Watch akıllı saat modellerinde pil ve müzik dinleme özlliklerinin geliştirildiği ve daha kararlı bir hale getirildiği belirtildi. Ek olarak genel kullanıcı deneyiminin de iyileştirildiği güncelleme paketi hakkında detaylı bir bilgi sunulmuyor.
Güncelleme 28 MB. boyutunda ve bunu akıllı saatinizle eşleştireceğiniz Galaxy Wear uygulaması ile yükleyebilirsiniz. Yeni sürümü kurduktan sonra, Galaxy Watch'unuz R800XXU1BRJ4 (42mm cihaz için) veya R810XXU1BRJ4 (46mm modeli için) yazılım versiyonunda olacaktır. Güncelleme şu an için ABD'de dağıtıldı ve kısa bir süre içinde diğer ülkelerde de dağıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim