Anlık Bildirim

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition duyuruldu

Samsung’un orta seviyede istikrarlı bir şekilde hayatına devam eden dayanıklılık odaklı akıllı telefon serisi Galaxy XCover, dördüncü modeliyle yeniden karşımızda.

Yeni dönemde Samsung’un Galaxy A, E veya J gibi akıllı telefonlarla yoluna devam ettiğini ve Core, Prime gibi serileri rafa kaldırdığını görüyoruz. Bununla birlikte, yıllardır istikrarlı bir şekilde satışlarına devam eden bir akıllı telefon serisi var: Galaxy XCover.

Samsung’un orta seviyeye yönelik olarak dayanıklılık odaklı hazırladığı Galaxy XCover serisi, geçen yıl üçüncü nesli ile tüketicileri selamlamıştı. Samsung bu yıl, güncellenmiş bir versiyon piyasaya sürmeyi tercih etti.

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition adındaki modelin orijinal modelden farkı sadece işletim sisteminde yaşanıyor. Android 4.4 işletim sisteminde kalan orijinal versiyonun yerine, Value Edition versiyonu Android 6.0 ile gelecek.

4.5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olan modele, 4 adet Cortex-A53 ve Vivante GC7000UL grafik birimi barındıran Marvell Armada PXA1908 yonga seti gücünü veriyor. 1.5GB RAM ve 8GB artırılabilir kapasite ile desteklenen modelde, 5MP çözünürlüğünde arka, 2MP çözünürlüğünde ön kamera ve 2200mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.

Model MIL-STD 810G sertifikası ile düşmelere ve darbeye karşı askeri standartlarda dayanıklılık sunuyor. IP67 sertifikası ile de cihaz 1 metreye kadar su altında 30 dakika çalışabiliyor. XCover serisi, dış tasarım itibariyle de bu sertifikaları tamamlayacak şekilde geliştiriliyor. The XCover 3 Value Edition modeli, 220 Avro fiyat etiketine sahip olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim