Anlık Bildirim

Samsung Galaxy II Plus'a ait olduğu öne sürülen benchmark bilgileri yayınlandı

Samsung'un popüler telefonlarının daha gelişmiş versiyonlarını Plus güncellemesiyle sunması son dönemlerde daha çok karşımıza çıkmaya başladı. Galaxy S Plus modelinden sonra Galaxy SII Plus modeline ait olduğu öne sürülen benchmark bilgileri internete sızdı.

An3DBenchXL adlı benchmark skorları sitesinde ortaya çıkan bilgide toplamda 54675 puan alan 1.5GHz hızında çift çekirdekli Exynos işlemciye ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip bir Samsung cihazı görülüyor. Cihazın adı ise Galaxy S2+ olarak belirtilmiş. Bilgileri yükleyen bir Samsung geliştiricisi.

Ekran çözünürlüğü Galaxy SII modeli ile aynı. İşlemci; önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak olan Galaxy SIII modeli için olmadığına göre ve Galaxy SII modelinde de 1.2GHz hızında çift çekirdekli Exynos işlemci kullanıldığına göre ikisinin arasında bir model olduğu anlaşılıyor. Bu da büyük ihtimalle Galaxy SII Plus olacak. 

İşlemci şimdiye kadar kullanılan Exynos modellerinden daha hızlı. Eğer model tahminleri doğruysa Samsung'un ilk 1.5GHz hızında çalışan çift çekirdekli Exynos işlemcisini barındıran model olacak. Ayrıca Galaxy SII modelinden sonra piyasaya sürülen tablet/akıllı telefon hibridi Galaxy Note'dan da daha hızlı bir işlemciye sahip olacak.

İşletim sistemi satırına bakıldığında ise Android 2.3.4 Gingerbread sürümü göze çarpıyor. Samsung'un orta seviyeye hitap eden yeni modellerinde Gingerbread sürümü kullanılıyor ancak Galaxy SII Plus modelinin üst seviyeye hitap etmesi ihtimali düşünüldüğünde biraz eski kalıyor. Geliştirme aşamasında olduğu anlaşılan model daha sonra Ice Cream Sandwich sürümüne güncellenebilir. Ancak benchmark değerlerinin kolayca manipüle edilebileceğini de belirtelim. Yani bilgiler gerçek olmayabilir.

CES 2012 fuarında beklenenin aksine yeni bir mobil cihaz tanıtmayan Samsung MWC 2012 fuarında büyük sürprizlerle karşımıza çıkabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7876 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim