Anlık Bildirim

Samsung eğitime yönelik Learning Hub uygulaması üzerinde çalışıyor

Samsung'un yaklaşan MWC 2012 fuarında hangi modelleri görücüye çıkaracağı tam olarak kesinlik kazanmasa da yazılım tarafında önemli bir hamlesini fuara hazırlıyor.
Samsung Tomorrow resmi blogundan yapılan açıklamaya göre Samsung eğitici içeriklere ulaşmayı sağlayacak Learning Hub bulut bilişim uygulamasını fuarda tanıtacak. Buna benzer bir hamleyi Apple iBooks 2 ve iTunes U platformu ile kısa süre önce yapmıştı.
Samsung'un mobil cihazlarında sosyal ağlara, multimedya özelliklerine erişebilmek ve yönetebilmek için Hub adlı farklı uygulamaları hali hazırda kullanılıyor. 
Learning Hub platformu ilk olarak Galaxy Tab 10.1 ve Galaxy Tab 8.9 modelleri için kullanıma sunulacak ve ardından Galaxy ailesine yayılacak. Platform için 30 büyük eğitim içerikleri yayıncısı firmayla anlaşma sağlandı.
İlk etapta 6000'e yakın interaktif ve multimedya destekli eğitici içerik platform üzerinden ücretsiz olarak sunulacak. İçerikler ilkokuldan üniversiteye kadar her seviyeyi kapsayacak. İlerleyen aylarda daha fazla içerik platforma eklenecek.
Samsung'un memleketi Güney Kore'de eğitim sisteminin tamamen dijital ortama geçmesi için çalışmalar devam ediyor. Firma da bu gelişime katkıda bulunacak.
Platform ile ilgili detaylar ve hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı fuarda açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim