Anlık Bildirim

Samsung, mobil tasarım ekibi şefini görevden aldı

Samsung, mobil tasarım ekibi şefini görevden aldı

Mobil cihaz dünyasında Galaxy akıllı telefon ailesi her ne kadar en çok satan ürün grubu konumunda olsa da tasarım açısından en çok eleştirilen grup da yine Galaxy ailesi. Galaxy S5 modelinin yine aynı plastik tasarım anlayışını devam ettirmesi sonrasında firmada önemli bir değişiklik yaşandı.

Firmanın mobil tasarım ekibi şefi Chang Dong-hoon görevinden ayrılarak uzun dönem genel tasarım stratejileri geliştiren ekibin başına atandı. Mobil tasarım ekibinin başına ise başkan yardımcılarından Lee Min-hyouk getirildi. 

Lee aslında Galaxy serisinin ilk tasarımcısı konumunda idi. Midas olarak lakap takılan Lee, Galaxy serisinin tasarımını şekillendirerek akıllı telefon pazarında parlamasına yardımcı oldu. Lee firmanın en genç kıdemli yöneticisi konumunda. Lee'nin firmadaki ilk macerası ise Renault ile 90'lı yıllarda girilen otomotiv ortaklığında araba tasarımları ile başlamıştı.

Galaxy serisi cihazların tasarımları Apple ile Samsung arasındaki patent davalarında başrol oynasa da özellikle Galaxy S5 modelinin aldığı eleştiriler sonrasında firma sonraki cihazları için yeniden Lee'nin fikirlerine başvurmaya karar vermiş gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1151 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim