Anlık Bildirim

Samsung'dan 5.5 inç ekranlı bütçe dostu model Galaxy Wide

Samsung anavatanı Güney Kore'de 5.5 inç HD ekrana sahip Snapdragon 410'dan güç alan bütçe dostu modeli Galaxy Wide'ı duyurdu. Telefonun bütün detayları haberimizde...
Samsung Galaxy markalı yeni bir akıllı telefon modelini duyurdu. Galaxy Wide adındaki yeni model 1.2 GHz frekansında 4 çekirdekli Snapdragon 410 yongaseti ve 5.5 inç HD TFT ekrana sahip.
2GB RAM miktarıyla gelen modelin 16GB dahili hafızası microSD kart ile arttırabilir durumda. Arka yüzünde 13MP, ön yüzünde 5MP'lik kameralar bulunan telefonun bataryası ise 3000mAh kapasitede. Android'in 6.0 Marshmallow sürümüyle gelen Galaxy Wide, dijital karasal multimedya yayın (T-DMB) desteğine sahip.
Geçen sene ekim ayında tanıtılan Galaxy On7 (G600FY)'ye benzer SM-G600S model numarasına sahip model özellik bakımından da oldukça benzerlik gösteriyor, bu nedenle yeni modelin Galaxy On7'nin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olması muhtemel.
Samsung'un anavatanı G.Kore'de önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen telefon KRW 319,000 (yaklaşık $275) fiyattan satılacak. Telefonun diğer ülke pazarlarında satışa sunulup sunulmayacağı hakkında bir bilgi mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6201 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy wide ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim