Anlık Bildirim

Samsung'dan iki yeni giriş seviyesi akıllı telefon daha


Samsung'dan iki yeni giriş seviyesi akıllı telefon daha

Bu haftayı Güney Koreli elektronik devi Samsung için akıllı telefon haftası olarak değerlendirebiliriz. Galaxy S5 mini modelinin yanında firmanın giriş seviyesine yönelik 4 farklı akıllı telefonu daha tanıtıldı.  Galaxy S5 mini, Galaxy Ace 4 ve Galaxy Young 2 ile başlayan tanıtım furyasına son olarak Galaxy Core II ve Galaxy Star 2 modelleri katıldı.

Android 4.4 işletim sisteminin donanım çıtasını biraz daha aşağı çekmesi nedeniyle yeni akıllı telefonların da mütevazi donanımlarla tanıtıldığına şahit oluyoruz. 

Galaxy Core 2 modeline değinmek gerekirse; 4.5 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekranın yar aldığı modele 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gücünü veriyor. 768MB RAM ile desteklenen sistemde 4GB artırılabilir depolama kapasitesi yer alıyor. 5MP çözünürlükte LED flaşlı arka kameraya yer veren modelde VGA ön kamera mevcut. Cihaz gerekli enerjiyi 2000mAh gücündeki bataryasından alıyor. 

Galaxy Star 2 modelinde ise 3.5 inçlik 320x480 piksel çözünürlükte bir ekran kullanılmış. Cortex-A7 tabanlı tek çekirdekli bir işlemciden gücünü alan model 512MB RAM ile sistemi destekliyor. Modelde 4GB artırılabilir hafıza, 1300mAh gücünde batarya ve 2MP çözünürlükte arka kamera şeklinde diğer özellikler mevcut.

Modellerin donanım olarak pek bir şey vaad etmediğini belirtelim. Ancak Android 4.4 KitKat tecrübesi ve Galaxy S5'teki TouchWiz Essence arayüzünün kırpılmış versiyonu öne çıkan özellikler. Yeni cihazların ne zaman ve hangi fiyattan satışa sunulacağı açıklanmadı.  
 
Samsung'dan iki yeni giriş seviyesi akıllı telefon daha

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
963 kez okundu.
33 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim