Anlık Bildirim

 

Gündeme gelen bazı haberlere ve iddialara göre Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy C10, çift arka kameralı ilk Samsung telefonu olacak. Beklentilerimize göre Samsung, çift kameralı iPhone’un satışa sunulmasına bir cevap olarak çift kameralı Galaxy Note 8’i satışa sunacaktı fakat ilk olarak geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen haberler ve iddialar, Samsung’un ikinci arka kamerayı Galaxy Note 8’den önce başka bir akıllı telefona ekleyeceğini işaret ediyordu.

Bugün Çinli kaynaklar tarafından paylaşılan haberler, Galaxy C10’un Samsung’un ilk çift arka kameralı akıllı telefonu olacağı iddiasını destekliyor. Bunun yanı sıra Samsung sızıntılarıyla bilinen ve Çinli kaynaklarla sık sık adı anılan @mmddj_china isimli Twitter kullanıcısı da Galaxy C10’un çift kameraya sahip olacağını doğruladı.

Tweet’te yer alan diğer bilgilere göre akıllı telefon SM-C9150 model numarasına sahip ve 9 Mayıs tarihinde tanıtılması beklenen Snapdragon 660 işlemciden gücünü alacak. Ayrıca Galaxy C10’un Galaxy S8’de ve Galaxy S8+’ta olduğu gibi kendine özel Bixby tuşunun olması da bekleniyor. Yine @mmddj_china tarafından paylaşılan bir çizime göre akıllı telefonun arka kısmında parmak izi okuyucusu bulunmayacak. Bu da sensörün Home tuşunda veya ekranda bulunacağı anlamına geliyor. Parmak izi sensörünü ekrana yerleştirme konusunda bazı sorunların yaşandığı biliniyor, bu nedenle sensörü Home tuşunda göreceğimizi tahmin ediyorum. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim